2019-2020 | Okul Kütüphanesinin Kullanımı

06.03.2020

Okullarında kütüphane ve kitapla eğitim yaşamını sürdüren çocuklarla, hiç kütüphane kullanmayan, okuma ve araştırma kültüründen mahrum olan çocukların kişisel gelişimi ve okul başarısı aynı olmuyor.

Eğitimde kütüphane hizmetiyle tanışan çocukların estetik, sanatsal, edebi ve bilimsel bilgi dünyasının pozitif yönde etkilendiği, ders ve sınav başarısının arttığı yapılan birçok bilimsel çalışma ile kanıtlanmıştır.

Hafta içi saat 22:00′ a kadar açık olan kütüphanemizden daha çok yararlanmayı teşvik etmek adına her ay kütüphaneyi en çok kullanan öğrencimize kitap ödülü verilmektedir. Şubat ayında kütüphaneyi en çok kullanan 12.sınıf ögrencimiz Batuhan Yeşil’i kutluyor diğer tüm öğrencilerimize örnek olmasını diliyoruz…