Mezunlarımızdan Haberler

07.03.2020

Volkan Kaya, okulumuz mezunlarından ve Ankara Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencisi. Üniversitede üyesi bulunduğu “Kimya Mühendisliği Topluluğu” nu tanıtıyor bizlere :

Bizim her sene yaptığımız chemin etkinliğimiz var. Burada dünyada ve ülkemizde önde gelen firmaların kimya müh. ve insan kaynakları uzmanları gelip sektör öğrenci buluşması gerçekleştiriyoruz. Burada işe nasıl girebiliriz kendimizi nasıl geliştirebiliriz bunları öğreniyoruz. Staj konusunda gelen konuşmacılara sorabiliyoruz yani sektörle ilgili epeyce bilgi ediniyoruz. Sadece bu etkinliğimiz yok tabiki. Teknik geziler düzenliyoruz eğlenceli aktiviteler düzenliyoruz yani üniversite hayatını renklendiriyoruz. Hem eğleniyoruz hem sektörü öğreniyoruz ve ona göre kendimizi geliştiriyoruz.

Öğrencimize teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz…

 


01.03.2020

Yetgen; 21.yy etkinlikleri olarak adlandırılan iletişim, takım çalışması, sunum becerileri, excel… gibi yetenekleri öğrencilere aktarmak için Zorlu Vakfı ve MEF Üniversitesi desteğiyle oluşturulan bir kültür. Bu sene 5.düzenlenen, içinde 16-39 yaş aralığında kişilerin bulunduğu 10 farklı ilden katılım sağlayan 600 kişilik bir kadroyla bu etkinlik yapıldı.
Gecen yil okulumuz mezunu, MEF Üniversitesi Endüstri Mühendisliği hazırlık ögrencisi Berke Yalman’ın bu etkinlikte yaptığı sunumla gururlandık. Daha nice başarılara imza atması dileklerimizle…

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 


10.01.2020

Geçen yıl Osmangazi Üniversitesi Makina ve Endüstri Mühendisliğini kazanan ögrencilerimiz Yigit ve Tuğberk “Hocam geleceğin mühendisleri olarak programlamanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz biz de erkenden bir adım atarak arduino ögrenmeye başladık ve ileride robotik alanına yönelmeyi düşünüyoruz” diyorlar ve yaptıkları yazılım ile bizlere selam göndermişler. Biz de tüm mezunlarımızı selamlıyor ve başarılarının artarak devamını diliyoruz…


08.01.2020

2014 yılı mezunlarımızdan Aybuke Uğur’dan mesaj var: “Hocam bugün avukatlık ruhsatnamemi aldım. Üzerimde emeğiniz çok büyük bize hem öğrettiniz hem de eğitim verdiniz. Sayenizde doğru dürüst çalışkan Atatürk gençleri olmayı öğrendik. Bir dersinizde limit sorusu çözmüştük ve sonuç Atatürk’ün öldüğü yaş çıkmıştı ve siz o sorudan sonra bize nasihatlerde bulunmuştunuz. Ne olursa olsun hangi mesleği yaparsanız yapın bu adamı unutmayın, yoksa ahirette iki elim yakanızda olur demiştiniz. O günü hiç unutmadım. O adamı da hiç unutmuyorum hocam. Bugün dahi aklımdaydı. Her şey için çok teşekkür ederim hocam. Sizi çok seviyorum saygılarımla.”
Nice başarılara inşallah güzel kızım…
Ve Nice Atatürkçü gençler yetiştirmek dileğiyle…

   

   


25.12.2019

İlhan Sanlı 2012 yılı mezunlarımızdan. Aynı yıl ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği’ne girdi ve 2018 yılın da mezun olarak Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nde çalışmaya başladı. Şimdilerde Arjantin’de uydu sistemleri üzerine çalışmalarını sürdürerek bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Okulumuza ziyareti ve 12.sınıflarımızla yaptığı motivasyon toplantısı dolayısıyla teşekkür eder başarılarının artarak devamını dileriz…

 


12.12.2019

Beste Kondu ve Cavit Başlık.
2017 yılı Kayabaşı mezunu iki öğrencimiz. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’de öğrenim görüyorlar. Beste mezunlar kulübünün başkanlığını Cavit’te yardımcılığını yapıyor.
Her yıl Mezunlar Söyleşisi etkinliği düzenliyorlar. Onlarla gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyoruz …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


06.12.2019

Okulumuzun basketbol takımına firması Maya Ajans vasıtasıyla sponsor olan mezun öğrencilerimizden Rafet Taşkıran’a teşekkür ederiz…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


02.12.2019

 

Mete Deniz ve Arzunur Yardım.
2018-2019 Dönemi mezunlarımızdan. İşletme ve Hemşirelik okuyorlar. İkisinin hayalinde de üniversite de yüksek lisans yapıp akademisyen olmak var. Yolları açık olsun. Unutmayıp ziyaret ettikleri için teşekkür ederiz…


12.02.2016

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bugün bizi ziyaret eden mezun öğrencilerimiz Tutku Edeer, Nilay Aktaş İzmir Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mert Aslantaş Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Seray  Deveci İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Sibel Ertopuz Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Cansu Selen Koru Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Muazzez Ertürk Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Ayaklarınıza sağlık.


10.02.2016

Bugün 2 mezun konuğumuz vardı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Emre Ergen ve ODTÜ KKK Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Gizem Şahan. Arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık.


09.02.2016

  

Bugün bizi ziyarete gelen mezun öğrenci konuklarımız
Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Burcu Çelikten,  Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Serhat Özkan,

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Taylan Tokdil,  Mersin Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Atakan Balcı

Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Kürşat Yılmaz,  Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi Cengiz Kağan Atlı’ya teşekkür ederiz ayaklarınıza sağlık arkadaşlar.


08.02.2016

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Dönemin ilk mezun konukları İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Sema Özay ve Ceren Gezer, ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi Pınar Çınar, Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi öğrencisi Evşen Yıldız, Şifa Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencisi Selenay Kötek Uşak Üniversitesi İnşaat  Mühendisliği öğrencisi Halil Söylek oldular. Arkadaşlarımızın ayağına sağlık.


29.01.2016

 

   

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bugün yine ziyaretçi mezun öğrencimiz çoktu. Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Esin Selin Solak, İzmir Yüksek Teknoloji Entütüsü Makine Mühendisliği öğrencisi Doğan Çingiroğlu, Gediz Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi Benan Mutlu, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Perim Coşkun, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Gülten Balcı, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Ceren Akçanal, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Gamze Özkan, Anadolu Üniversitesi Uçak Gövde Motor Bakım bölümü öğrencisi Umut Bozkurt, İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Emre Ozan Aydın.

Ziyaretiniz için teşekkür ederiz.


28.01.2016

   

   

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Bugün yine mezunlarımız yoğundu.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Elif Çağla Kardeş, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Gamze Keser,Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Batuhan Atas, İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği öğrencisi Şafak Sönmez, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Şevval Ayan, Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Esmanur Şahin, Karabük Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi  Büşra Kara, Erciyes Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Böĺümü Öğrencisi Merve Salihoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Miray Sarıgül, Ege Üniversitesi Ziraat Mühendisliği öğrencisi Feyyaz Güngör, KTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği öğrencisi Mehmet Koç.

Teşekkürler çocuklar ayaklarınıza sağlık.


25.01.2016

Bugün iki mezun kızımız ziyaretimize geldi. Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Hazal Lizge Ateş ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği öğrencisi İrem İlhan. Ayaklarınıza sağlık çocuklar başarılar dileriz.


22.01.2016

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Bugünkü mezun misafirlerimiz;

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Elif Nur Korkusuz, Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Hilal Yılmaz, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Gözde Merve Meriç, Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Esra Dişçioğlu. Ayaklarına sağlık. 


21.01.2016

      

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bugün yine mezun öğrencilerimiz tarafından ziyaret akınına uğradık. Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Efe Tuğberk Öztürk, İTÜ Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği öğrencisi Tugay Taşin, Gazi Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri Çağrı Huylu ve Aslıhan Mavi, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nuran Asude Öztürk, Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Emre Utku Solak, ODTÜ İnşaat Mühendisliği öğrencisi Uğur Baran Daban, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği öğrencisi Ege Çetin Kara. 

Teşekkürler çocuklar. Başarılar dileriz. Ayaklarınıza sağlık.


 

19.01.2016

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bugün yine geçen yıl mezun olan misafirlerimiz vardı. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Gözde Karataş, Bilim Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencisi İlker Aydoğdu, Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencisi Şerif Fırat, İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Fatih Artunç, KTÜ İnşaat Mühendisliği öğrencisi Fatih Ata. Çok memnun olduk. Ayaklarına sağlık.


18.01.2016

Bugün yine geçen yıl ki mezunlarımızdan bir ziyaretçimiz vardı. İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği öğrencisi Şafak Sönmez. Kendisine teşekkür ederiz.


15.01.2016

      

 

 

 

 

 

 

 

 

Bugün yine 2015 yılı mezunlarımızdan ziyaretçilerimiz vardı. İzmir Ekonomi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisi Burak Çetinkaya, ADÜ Tıp Fakültesi öğrencisi Furkan Çetin, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Doğukan Alparslan, İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Gizem Şentürk.  Ayaklarına sağlık.


14.01.2016

Geçen yıl ki mezunlarımızdan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Berrak Ege Korkut bizleri ziyareti ederken 12. Sınıf öğrencilerimize de motivasyon konuşması yapıp onların sorularını yanıtladı. Kendisine teşekkür ederiz.


13.01.2016

Bugün de mezun öğrencilerimizden iki ziyaretçimiz vardı. Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Bilge Topak ve ADÜ Tıp Fakültesi öğrencisi Pınar Şenocak. Ayaklarına sağlık.


12.01.2016

2014 yılı mezunlarımızdan Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Merve Oflaz ziyaretimize geldi. Teşekkürler.


11.01.2016

2014 yılı mezunlarımızdan İzmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Nilay saatçioğlu’na teşekkürler. Yolu açık olsun.


11.01.2016

2015 yılı mezunlarımızdan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Arif Neşet Kara’ya teşekkür eder başarılar dileriz.


08.01.2016

Mezunlarımızdan 9 Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Can Sakıp Paksoy’a ziyareti için teşekkür eder başarılar dileriz.


08.01.2016

2014 yılı mezunlarımızdan Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencisi Berk Meriç’e ziyareti için teşekkür eder başarılar dileriz.


06.01.2016

Geçen yıl ki mezunlarımızdan İstanbul Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi Salih Emre Karaarslan’a ziyareti için teşekkür eder final sınavlarında başarılar dileriz.


04.01.2016

Bugün ziyaretimize gelen geçen yıl ki mezunlarımızdan 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Dilşan Özcanoğlu’na teşekkür ederiz. Yolu açık olsun.


31.12.2015

2015’in son günü okulumuzu ziyarete gelen geçen yılki mezunumuz Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi öğrencisi Evşen Yıldız’a teşekkür ederiz.


21.12.2015

2015 dönemi mezunu öğrencilerimizden Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fak. öğrencisi Şükrü Orkan’a okulumuzu ziyareti için teşekkür ediyoruz.


18.12.2015

2014-2015 dönemi mezunlarımızdan ODTÜ İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Pınar Çınar ziyaretimize geldi.